Min bakgrund


Min första kontakt med osteopati som behandlingsform fick jag när jag skadade mig själv genom klättringen. Klättring har varit min stora passion sedan barnsben, men i takt med större träningsvolym kom skadorna.


På den tiden arbetade jag på ett klättergym i São Paulo i Brasilien och hade turen att möta en duktig osteopat, som skickligt läkte min arm. Det var där mitt intresse för osteopati väcktes, och genom honom började jag lära mig principer inom osteopati och förebyggande träning.


Några år senare flyttade jag till Göteborg och utbildade mig till osteopat.

Utbildning och arbetslivserfarenhet


Min titel är osteopat (D.O.) efter studier vid Skandinaviska Osteopathögskolan, med en Baschelor of Science (BSc Hons) från Wales University.

År 2015 kompletterades titeln med Master of Science (MSc) via Dresden University. Masteruppsatsen utforskade fascians roll inom osteopati och andra manuella terapier.


Efter min utbildning arbetade jag  som programkoordinator och lärare vid Osteopathögskolan. Samtidigt gav jag behandlingar på Göteborgs Osteopatklinik och vid Stenungsunds Osteopatklinik. 2016 öppnade jag en egen mottagning i Utby, Göteborg.


2022 flyttade jag min mottagning till Sofiagatan 8 i Göteborg och startade en ny klinik med två andra osteopater, Jonas Broomé och Filippa Beijer.

Mina drivkrafter


Klättring och andra sporter är fortfarande centralt i mitt liv. Jag slutar aldrig vilja lära mig mer och att utvecklas som idrottsman. Samtidigt har jag ett stort intresse att hjälpa andra idrottare att hålla sig skadefria och öka sin prestation för att kunna leva sina liv och sina passioner fullt ut.


Utöver att ge behandlingar på min mottagning, såhåller jag föreläsningar om den senaste forskningen och skadeförebyggande träning för idrottsklubbar, föreningar och lag. Läs mer om det under Utbildning.

På Aguja Guillomet 2007